Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση με αφορμή την «Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου» διοργάνωσε το 2ο Σύστημα Προσκόπων Κιλκίς (η Ημέρα εορτάστηκε φέτος σε παγκόσμιο επίπεδο στις 10 Φεβρουαρίου). Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου, στο Πνευματικό Κέντρο της Ι. Μητροπόλεως Κιλκίς και είχε στόχο την ενημέρωση των γονέων και των φίλων του Συστήματος.

2o kilkis_1_0 2o kilkis_4_0

Την παρουσίαση της αξιόλογης εργασίας γύρω από τους κινδύνους που κρύβει το διαδίκτυο, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του καθώς και τους τρόπους που το καθιστούν ασφαλές για τους μικρούς αλλά και μεγάλους έκανε ο Υπαρχηγός του Συστήματος και καθηγητής Πληροφορικής του 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς Γιάννης Κέρος. Μέσα από πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό δόθηκαν απαντήσεις σε πολλές ερωτήσεις και απορίες με αποτέλεσμα οι συμμετέχοντες να αποκομίσουν μια πολύτιμη εμπειρία που θα συμβάλλει στην ασφαλέστερη χρήση του διαδικτύου και των δυνατοτήτων του.

Στην έναρξη της εκδήλωσης χαιρετισμό απήυθυναν ο Αρχηγός του Συστήματος Χρήστος Καναρόπουλος και ο Β. Περιφερειακός Έφορος Κιλκίς Αντώνης Κομπατσιάρης.

Η εκδήλωση εντάσσεται στην επιλογή υπεύθυνης και έγκυρης ενημέρωσης των μελών του Συστήματος και των γονέων τους ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες με επίκεντρο πάντα το παιδί.

You may also like

No Comment

You can post first response comment.

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.