Για δεύτερο συνεχόμενο Σάββατο οι δυο Αγέλες του 3ου Συστήματος Δασοπροσκόπων Βέροιας πραγματοποίησαν την Τυπική τους Συγκέντρωση μέσω Διαδικτυακού Ραδιοφώνου!

 

 

Η ιδέα και υλοποίηση  της δράσης ήταν του Ακέλα της 2ης Αγέλης του 3ου Συστήματος Δασοπροσκόπων Βέροιας,  Ιορδάνη Ουσουλτζόγλου , του Κροταλία όπως είναι το προσκοπικό του όνομα! Συνοδοιπόροι σε αυτήν την τόσο αξιέπαινη προσπάθεια του  είναι το επιτελείο των δυο Αγελων μας!!

Σε πείσμα των καιρών παραμένουμε αγωνιστικοί και αισιόδοξοι!!!!

Mετά την αναστολή των δια ζώσης  συγκεντρώσεων μας, χάρην αποφυγής μετάδοσης του κορωνοιού, πήραμε αυτή την πρωτοβουλία, ώστε να ξαναθυμηθούμε όλοι μαζί το Προσκοπικό Πνεύμα και την ζωή μέσα στην Αγέλη μας.

Εκμεταλλευόμενοι την τεχνολογία, φέραμε ξανά το παιχνίδι, το τραγούδι και τον Εθνικό μας Ύμνο στα σπίτια των μελών μας!

Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα Λυκόπουλα αλλά και τους τους γονείς που συμμετείχαν σε αυτή την Διαδικτυακή Εκπομπή διότι χωρίς την βοήθειά τους η Προσκοπική Κίνηση  δεν θα έφτανε να εκπληρώσει τον στόχο της!

Ευχόμαστε να περάσει ανώδυνα αυτή η πανδημία και να αποδειχτούν όλες αυτές οι στιγμές μία εποικοδομητική ευκαιρία που θα μας ανοίξει νέους ορίζοντες προσκοπικής δημιουργίας!

Θέλουμε να υπενθυμίσουμε πως θα πρέπει όλοι με προσωπική ευθύνη να προστατέψουμε τους ανθρώπους γύρω μας αλλά και τους εαυτούς μας!

Η πατρίδα μας ζητάει να έχουμε υψηλό φρόνημα και υπομονή για να βγούμε όλοι σώοι από αυτή την δοκιμασία!

Ο Αρχηγος του 3ου Συστήματος Δασοπροσκόπων Βέροιας
Βαγγέλης Παπαχαραλάμπους – Κένταυρος 

You may also like

No Comment

You can post first response comment.

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.