Η καθιερωμένη ετήσια εκδρομή του 3ου Συστήματος Δασοπροσκοπων Βέροιας , έλαβε χώρα την Κυριακή 19 Μαΐου 2019, με μεγάλη επιτυχία στα Μετέωρα!

Τα λυκοπουλα, οι προσκοποι, οι βαθμοφόροι, η ΕΚΣ και οι φίλοι του προσκοπισμού είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν την Μονη του Αγίου Στεφανου, στα Μετέωρα και να περιηγηθούν εντός αυτής, αποκομίζοντας ψυχική και πνευματική ανάταση!

Ακολούθησε εκπαιδευτική επίσκεψη στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και Μανιταριών , στην Καλαμπακα, όπου μικροί και μεγάλοι, είδαν πλήθος εκθεμάτων άγριων ζώων και πουλιών και ενημερώθηκαν για τα είδη των μανιταριών που ευδοκιμούν στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο!

Φυσικά απο μια προσκοπική εκδρομή δεν θα μπορούσε να λείπει το προσκοπικό παιχνίδι και πικ νικ στην φύση, τα οποία απόλαυσαν όλοι!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον Βασίλη Ναθαναηλ, τον Έφορο Κλάδου Λυκοπουλων της Περιφερειας Κεντρικής Μακεδονίας , που μας έκανε την τιμή να μοιραστεί μαζί μας αυτήν την όμορφη εκδρομή!

Το προσκοπικό κυνήγι συνεχίζεται και ανυπομονούμε για την κορύφωση της προσκοπικής ζωής με τις φετινες καλοκαιρινές κατασκηνώσεις μας!!

Με προσκοπικούς χαιρετισμούς

Βαγγέλης Παπαχαραλάμπους

Αρχηγός 3ου Συστήματος Προσκόπων Βέροιας

You may also like

No Comment

You can post first response comment.

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.